fredag 4 mars 2016

Hello Mwanza

Habari! Nu är vi äntligen framme i Mwanza,Tanzania. Igår när vi skulle resa till Mwanza så krånglade allt i Nairobi på flygplatsen. Våra biljetter till Kenya godkändes inte så vi fick köpa nya, när vi väl kom till Dar es salaams flygplats i Tanzania fick vi vänta 2 timmar på visum och när vi hade fått det, hade dom tappat bort vårt bagage. När vi hade fixat flygbiljetter till Mwanza och krafterna var slut, så vände lyckan och bagaget hittades och så flög vi till Mwanza. Vi blev varmt mottagna av Lena och fyra andra flickor som är här på socionompraktik. Två är från Åbo och två är från Sverige.
Efter ha sovit gott i vårt rum så har vi idag varit till centrum och handlat mat och ätit lunch på en takterass med utsikt över Victoria sjön. Nu sitter vi med alla flickor och Lena på Tilapia, som är hotell med restaurang och pool. Vi har några meter till Victoria sjön härifrån så utsikten är underbar. Det är 30 grader här så vintern i Finland känns långt borta. Här kommer några bilder från vårt hus, utsikt över victoria sjön samt påväg hem från centrum till vårt hus.







4 kommentarer:

  1. Alltså nääääää va otur! Men som tur e ni ju fram nu, njuuuuuuuuuut så fan :*

    SvaraRadera
  2. Hej! Så roligt att ni är framme och att allt har gått bra. Lycka till med praktiken!
    Häls Carita

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad skönt att ni kommit fram och nu kan påbörja det som säkert upptagit en stor del av era tankar på senare tid. allt gott i världen önskar jag er på färden och ser framemot att få ta del av allt ni får vara med om. Hälen.Pia

      Radera